Trueque Casa

Aquest dijous 19 a les 20h fem “trueque Casa”  (truequesbarcelona.wordpress.com) al Met.room i voliem convidar-vos a participar en aquesta sessió. Començarem amb BOPBAA i es tracta de que alguns porteu com una especie de “cases pensades o somiades”, d’on us agradaria viure. Es pot presentar de qualsevol manera dins un A4. Un croquis i tres anotacions, o una fotocopia tacada, o el que volgueu… animeu-vos!

Trueque Casa: l’habitatge com a infraestructura urbana, col · lectiva i personal. Formes d’habitar, “cases pensades o somiades”, el lloc on t’agradaria viure o que t’agradaria crear.

Casa petita, d’emergència, flexible, aïllada, prefabricada, violenta, transparent, , accesible, cara, eficient, humil, extrovertida, tancada, democràtica, hipotecada, gran, pintoresca, tradicional, lleugera, segura, neutra, compartida, personal, adosada, domòtica, formal, sola, …

“Fundación Palau i Fabre de Caldes d’Estrac. Allí está expuesto un esbozo que el poeta hizo de su casa soñada, de poco más de 25 metros cuadrados”

Agitador: Iñaki Baquero (BOPBAA)

Participants: Arquitectura G, Biel Pericàs, Anna Puigjaner, Marc Monzó, Moises Gallego, Lluís Corujo, Takk arquitectura


Anuncis


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s